Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@11:44:52 GMT

سردار وحیدی: تمدن غرب از درون پوچ است

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۱۷۸۰

سردار وحیدی: تمدن غرب از درون پوچ است

خبرگزاری مهر: همایش «نقش نخبگان در تسریع توسعه جامعه» با حضور حجه الاسلام آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، سردار احمد وحیدی رییس کمیسیون سیاسی دفاعی، امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان دانشگاه های تبریز، مدیران مراکز علمی، نخبگان و مقامات استانی عصر امروز همزمان با هفته بسیج در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد وحیدی در این همایش با مقایسه دیدگاه غرب و تمدن اسلامی در مورد نخبگان در جامعه گفت: غربی‌ها دنیای خود را براساس غریزه می سازند و همه چیز بر اساس لذت است و لذت برای آنها در سودآوری بوده و فناوری و نخبه برای کسب منفعت مادی و سود برای آنان است. در حالی که الگو و تمدن حکومت و نظام جمهوری اسلامی در عمق جان و فطرت انسان‌ها ریشه دارد.

وی ادامه داد: در فرهنگ غربی از نخبگان به عنوان ابزار استفاده می کنند حتی دانشمندان کشورهای دیگر را به خدمت می گیرند تا به عنوان ابزار برای آنها درآمد زایی کرده و آنها را به سود سرشار برسانند.

رئیس دانشگاه دفاع ملی، تمدن غرب را به قصر باشکوهی تعبیر کرد و افزود: این قصر باشکوه از درون پوچ است و تنها براساس نمادها و کاخ پر رزق و برق ساخته‌اند که هر لحظه آماده‌ی ریزش و فروپاشی است

وحیدی حرکت در مسیر الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت را بسیار مهم و ضروری اعلام کرد و گفت: اگر ما نتوانیم الگوی خود را بنویسیم و براساس آن حرکت کنیم، قطعا در بین الگوهای دیگران که برآمده از مکتب مادی است، ذوب شده هیچ راه نجاتی پیدا نخواهیم کرد؛ بنابراین باید براساس الگوی پیشرفت اسلامی حرکت کنیم برخی انسان‌ها و جوامع غربی از این حیث بسیار فقیرند و به نوعی اندیشمندان آن‌ها دچار سردرگمی بزرگی هستند.

رئیس دانشگاه دفاع ملی با بیان اینکه فرهنگ و تفکر بسیجی دارای رسالت عظیم است خاطرنشان کرد: رسالت در ابعاد گسترده آن فقط مخصوص رسول خدا نبوده و نیست بلکه همه ما دارای رسالت هستیم و چون بسیج و تفکر بسیجی رسالت خود را شناخته و به آن عمل کرده است به این نقطه رسیده و ماندگار شده است. اگر رسالت خود را شناخته و براساس آن حرکت کنیم، بی شک در برپایی نظام حق و نظام کامل مطلق حق گام بزرگی برداشته‌ایم، پس ما در مسیر پیشرفت، باید خود را صاحب رسالت بدانیم.

وی نخبگان جامعه را موجب هویت بخشی به جوامع دانست و تاکید کرد: نخبگان جامعه را به سمت مقصد هدایت می کنند، سربلندی مردم و جوامع در گرو وجود نخبگان است چرا که نخبه در بسیاری از مسائل همچون فناوری، پژوهش، اقتصاد دانش بنیان و ... حرکت ساز بوده و می تواند جامعه را در مسیر رشد و حرکت به جلو ببرد.

وحیدی تصریح کرد: افراد نخبه می‌توانند به جامعه هویت ببخشند، جامعه‌ای که نخبه نداشته باشد، قطعا جامعه‌ای است که احساس ضعف و پوچی دارد. نخبگان جامعه را به سمت مقصد هدایت می کنند چرا که آنها صاحب رسالت بوده و با تفکرات سازنده خود در جهت پیشبرد اهداف متعالی به جلو گام بر می دارند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سردار وحیدی غرب نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۱۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) گفت: تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

احمدرضا مظاهری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعلیم و تربیت سنت حسنه‌ آفرینش، تندیس زرین تربیت و نقش برجسته‌ای است که از دامان رسولان الهی به امانت داده شده و میراثی است از ختم رسل حضرت محمد مصطفی (ص)، آن را ودیعه‌ای برای ائمه معصومین نهاده که آن بزرگواران به درستی بار این مسئولیت را به دوش استادان و معلمان گذاشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه، این جامعه‌ دانشمندان و کانون تفکر و تعلم، بی‌شک مرهون همت تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت یعنی استادان و معلمان فرهیخته است و نقشی بنیادین در دانایی و شکوفایی جامعه هم‌راستا با بسترسازی برای تکوین حیات طیبه انسانی دارد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) اضافه کرد: در این روزها که ایران اسلامی عزیزمان با هجمه‌های گوناگون سیاسی و فرهنگی مواجه است، رسالت استادان و معلمان بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده و بی‌تردید تلاش برای تغییر و ایجاد روحیه تاب‌آوری و به ثمر رساندن استعداد و توانایی‌های بالقوّه موجود در جوانانِ این مرز و بوم، یکی از اصلی‌ترین وظایف این آموزگاران راستین است.

مظاهری بیان کرد: اهتمام به ارتقا کیفیت آموزش، توجه به پژوهش‌های هدفمند و تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

وی ادامه داد: باید در نظر داشت که بسیاری از دانشگاه‌های پیشرو در دنیای امروز، با توجه به نیازهای فزاینده اجتماعی و اقتصادی به دانش و فناوری، با سرعت بسیار در حال دگردیسی هستند.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) تصریح کرد: نظریه دانشگاه کارآفرین یکی از موارد مهمی بوده که برای توصیف سیمای جدید و دگرگون ‌شده دانشگاه‌ها مطرح شده و مهم‌ترین خصیصه آن، تعامل وسیع و سازنده دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • ببینید | تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری