Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور در دولت سیزدهم در جمع رایزنان فرهنگی ۶۰ کشور دنیا گفت: غرب ضعف‌های بزرگ فرهنگی خود را پشت جذابیت‌های صنعت پنهان داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، احمد وحیدی عصر امروز (۳ مرداد ماه) و در سومین روز از دهمین دوره اجلاس رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور با اشاره به رسالت سنگین سربازان فرهنگی نظام در حوزه بین‌المللی طی سخنانی اظهار کرد: ابتدا لازم می‌دانم از نخستین رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آیت‌الله تسخیری یاد کنم که همواره دغدغه توسعه فرهنگی را داشتند و در اواخر عمر با وجود کسالت هرگز از ماموریت و مسئولیت خود غافل نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سابق کمیسیون دفاعی-امنیتی شورای راهبردی روابط خارجی گفت: در راستای گسترش علوم و معارف اسلامی به جهانیان و تبیین جایگاه و تشریح مواضع انقلاب اسلامی و در مسیر بسط مناسبات فرهنگی با ملل و اقوام مختلف دنیا و به ویژه کشورهای همسایه نخستین بحث ترسیم جایگاه رایزنان فرهنگی در ابعاد مختلف آن است. چارچوب‌هایی که اگر مورد تحلیل درست واقع شوند قدرت ملی را تجزیه و تبیین خواهند نمود.

وحیدی ادامه داد: یکی از ابعاد سنجش قدرت ملی تحلیل قدرت فرهنگی هر کشوری است که در خصوص درجه دقیق میزان احصاء این توانمندی رصد آماری مولفه‌های نفوذ فرهنگی به حساب می‌آید. به عبارت دیگر وقتی ما قادر باشیم در سطح منطقه مورد نظر یا در نگاه کلی در گستره جهانی مخاطبان خودمان را فارغ از طبقه‌بندی‌های اجتماعی و در قبال یک شبهه یا مسئله به اقناع و اجماع برسانیم و به اصطلاح افکار عمومی را به داده‌های آماری و تحلیلی ارایه شده‌مان جلب نماییم آن‌جاست که می‌توان از نفود و قدرت فرهنگی صحبت به میان آورد.

فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان این که ارتقاء قدرت فرهنگی به بازیگران فعال و وجود یک سناریوی ساختارمند نیازمند است، گفت: در شرایط فعلی رصد و بازنگری فعال هر رایزن بر کسی پوشیده نیست اما نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران شایسته است بجای حضور انفعالی در محل ماموریت خود به بازی‌سازی دست یابد و به جای اثرپذیری از شرایط منطقه و کشور میزبان به اثرگذاری در تحولات روی آورد.

وزیر کشور جکهوری اسلامی ایران با تاکید بر تقویت تعاملات رایزنی‌ها و وابستگی‌های فرهنگی کشورمان با کشورهای همسو ادامه داد: این یک اصل شناخته شده است که به میزان افزایش قدرت فرهنگی، امنیت ملی ما افزایش خواهد یافت و مولفه‌های فرهنگ و امنیت دو روی یک سکه هستند و رایزنان معزز فرهنگی در این حوزه عاملان تضمین این قدرت یا همان امنیت مورد نیاز به حساب می‌آیند.

وحیدی فراهم نمودن جنبه‌های تقریبی و توجه حداکثری به مسئله وحدت اسلامی را از رایزنان فرهنگی مطالبه نمود و گفت: حال سوالی که مطرح می‌شود این است که ما چطور باید بازیگران فعال و غیرمنفعلی باشیم و با چه ظرفیتی بایستی این مهم را عملی نماییم. پاسخ ساده است و توجه شما رو به این نکته مطعوف می‌کنم که به ظرفیت‌های بی‌نظیر و نه حتی کم‌نظیر بی‌اعتنا نباشیم. به زعم بسیاری از خبرگان حوزه فرهنگ ما ابرقدرت فرهنگی بودیم و هستییم و هیچ تردیدی نداریم که در رقابت با ملت‌های مدعی ارزش بیشتری نداشته باشیم ثروت‌ها و ظرفیت‌های کمتری نداریم.

وی افزود: امروز قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران را تنها کافی است در بین ملت بزرگ نیجریه مشاهده نمایید که در قالب فعالیت یک شاگرد مکتب انقلاب اسلامی چطور شگفتی‌ساز شده است و نظر و البته هجمه دستگاه‌های اطلاعاتی غرب و مترجعیت عربی و عربی را به سمت خود معطوف داشته است. خب همین نشانه‌گذاری‌ها آیاتتی از قدرت فرهنگی ایران اسلامی هستند که نیازمند تبلیغ و تبیین هستند. نمونه بهتر و ساده‌ترین را بیان نمایم که در کلیپ تهیه شده از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز به آن پرداخته شده بود و در قابی از حضور سردار دلها در این سازمان روایت‌گری می‌کرد. شهادت سردر قاسم سلیمان به ظاهر پدیده ساده‌ای است اما همین اتفاق را باید یک نقطه عطف فرهنگی برشمرد که بدنبال آن همبستگی بیشتر جبهه مقاومت رقم خورد و تصاویر غیرقابل پیش‌بینی و متعددی در قاب رسانه‌های جهان از شیوه تشییع پیکر شهید یاد شده ثبت و ضبط شد. خب ظرفیت فرهنگی همین‌ها هستند. همین سرود «سلام فرمانده» که مایه اعجاب بیگانگان است چطور و با چه گرایش و شیفتگی در کشورهای مختلف جهان طنین‌انداز شده است.

وحیدی با اشاره به تلاش غرب در پنهان داشتن ضعف‌های بزرگ خود در پشت ماسک صنعتی گفت: در برابر داشته‌های معنوی ایران اسلامی غرب با فروکاستن از انسان‌گرایی تا سرحد جسدگرایی نزول پیدا کرده و آدمی را با همه ابعاد معنویی و الهی آن در کالبد مادی محدود ساختته است و با استفاده از رسانه و ابزارهای پر زرق و برق صنعتی این اقدام را هم عادی‌سازی می‌کند. در عمق آنچه از جانب غرب پیداست بن‌بست‌هایی جدی در حوزه فرهنگی است که بر حسب همین تهی بودن چنته از دارایی بجای انجام اقدانمات ایجابی به سراغ ترفندهای ایجابی آمده و بجای بالا بردن مقام خود در تلاش برای پایین کشاندن جایگاه معنویت و نهادینه نمودن ایران هراسی و اسلام هراسی در عرصه بین‌المللی است.

وزیر کشور ادامه داد: به دنبال همین اقدامات خصمانه رایزنان فرهنگی لازم است ضمن شناسایی روایت‌های دروغین و تلاش برای تبیین واقعیت‌های موجود در اقدام متقابلی ضعف‌ها و به عبارتی چهره واقعی غرب را به جهانیان از زبان و ورایی کارشناسان غیرایرانی به نمایش گذارند تا از این محل با آشکار کردن حقیقت خود به خود تضمین‌کننده امنیت ملی و قدرت فرهنگی جمهوری اسلامی باشند.

وحیدی تصریح کرد: وقتی ما نتوانیم دشمن را در سرزمین خود مورد هجمه قرار دهیم آن‌ها با اقدمات و فعالیت‌های تهاجمی ما را به چالش خواهند کشاند.

گفتنی است، اجلاس دهم رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران پس از وقفه‌ای ده ساله و با شعار «دیپلماسی فرهنگی دانش‌بنیان، همگرا، صادرات فرهنگی» از ۱ تا ۶ مرداد ماه در مجتمع امام خمینی (ره) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی اسلامی ایران قدرت فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۰۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه

دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر ایران در سفر به سوریه با سفیر کشورمان دیدار و ضمن بازدید از مناطق مختلف سوریه با مردم و مسئولین محلی گفت و گو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، امین انصاری دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در سفر به سوریه پس از زیارت مرقد حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) با حسین اکبری سفیر جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت گو کرد و ضمن بازدید از مناطق مختلف سوریه با مردم و مسئولین محلی گفت و گو کرد.

دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر در این دیدار اظهار کرد: تا چندی قبل کشور برادر و مسلمان سوریه مورد تهاجم داعش و حامیان آن قرار داشت و ما شاهد نقض حقوق بشر در مناطق درگیری و جنگ بودیم اما با کمال تاسف مدعیان حقوق بشر غربی نه تنها کمکی به این مردم تحت ستم نکرد بلکه با معاندین آنان که بویی از حقوق بشر نبرده بودند نیز همکاری می‌نمود.

انصاری افزود: تمام دنیا شاهد اقتدار نظام الهی با تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب بودند که چگونه هیمنه استکبار جهانی و رژیم منحوس صهیونیستی را در هم شکست و امیدواریم که همانگونه فرزندان غیور میهن اسلامی در دفاع از حرم اهل بیت طومار داعش را در هم پیچیدند به فضل الهی منطقه را از لوث وجود این رژیم آدم کش پاک خواهند کرد.

امروز مردم سوریه در امنیت کامل به سر می‌بردند

دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر افزود: اینجانب ضمن حمد پروردگار و احترام به ساحت مقدس حضرت زینب سلام الله علیها یاد همه شهدای عزیز تأمین امنیت بویژه سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشته و از خداوند طول عمر با عزت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب را خواستارم و ان شاءالله شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر سوریه در پرتو امنیت کامل باشیم.

در این دیدار حسین اکبری سفیر جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: پس از اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مکان دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و شخصیت‌های دیپلماتیک ایران که نقض آشکار کنوانیسون‌ها و معاهدات و اصول و قوانین سازمان ملل بود بر اساس کنوانسیون 1961 وین و 1973 علیرغم اینکه خیلی بارز و روشن بود و همه جهان از جمله آمریکا مجبور شد به این حقیقت اعتراف کند و تمام اسناد حقوقی و بین المللی در این رابطه به موقع ارائه شد. ولی نفوذ کشورهایی مثل آمریکا و سه کشور اروپایی هم پیمان و تحت سلطه آمریکا اجازه نداد که سازمان ملل از حق خودش دفاع کند.

اکبری ادامه داد: در واقع این کوتاهی سازمان ملل که برای اولین بار در چنین شکلی داشت رخ می‌داد به این معناست که سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل حتی توانایی دفاع از حیثیت و اعتبار و قوانین خودش را هم ندارد.

سفیر کشورمان گفت: علاوه بر اینکه منشور سازمان ملل توسط همه اعضا امضا شده است یعنی این اقدام رژیم صهیونیستی یک بی احترامی بود و کوتاهی و ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل در اتخاذ تصمیم متناسب، اهانت به همه اعضای سازمان ملل که منشور ملل را امضا کردند بود.

اکبری در پایان خاطر نشان کرد که این نشان می‌دهد که شعار حقوق بشر در واقع  یک ابزاریست در دست قدرت‌هایی مثل آمریکا و هم پیمانانشان که به اقتضای منافع در هر زمان برای خودشان استفاده می‌کنند و هیچ موقع حاضر نیستند برای دیگران حقوقی قائل شوند بلکه حق مطلق را از آن خودشان می‌دانند لذا جنایت می‌کنند و معتقدند که باید حق دیگران ضایع کنند اما مطمئن هستند که شورای امنیت و سازمان‌های بین المللی هیچکدام توان اینکه بخواهد خارج از اراده آمریکا به عدالت قضاوت بکنند را ندارند.

واکنش سفیر ایران در سوریه به تهدیدات توخالی رژیم صهیونیستیسفیر ایران در سوریه: سازمان ملل از اعتبار خود دفاع کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای راه قدس
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • پیکر شهید جلال اعتماد در زادگاهش قروه آرام گرفت
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند